Het NabestaandenLoket

Geplaatst op

Het NabestaandenLoket is een centraal platform waarop nabestaanden alle zaken omtrent een overlijden direct kunnen regelen. Denk hierbij aan het afwikkelen van administratieve zaken, het beheren van een online afscheidspagina, maar ook aan de mogelijkheid om bijvoorbeeld abonnementen op te zeggen, over te dragen of te wijzigen. Het NabestaandenLoket is er voor alle nabestaanden, ongeacht leeftijd, achtergrond of situatie. Of het nu gaat om het overlijden van een partner, ouder, kind of andere dierbare.

 

Het NabestaandenLoket via Arabesque uitvaartverzorging

De diensten van het NabestaandenLoket worden aangeboden via de eigen uitvaartonderneming. Als u aangeeft gebruik te willen maken van het NabestaandenLoket, zal Arabesque uitvaartverzorging een account voor u aanmaken en hier zo mogelijk de akte van overlijden uploaden. Daarna ontvangt u via ons per e-mail een link, waarmee een persoonlijke account gestart kan worden. U kunt daarna een eigen wachtwoord aanmaken.

 

Uw persoonlijke account

Hebt u een account dan kunt u, op de momenten dat het u uitkomt, inloggen om zaken rondom het overlijden te regelen, waaronder het opzeggen van contracten en dergelijke. Er zijn echter zaken die geregeld moeten worden die aan tijd gebonden zijn en die dus binnen een bepaalde tijd afgewikkeld moeten zijn. Deze zaken vindt u terug in een persoonlijke checklist in uw account.

Vindt u het lastig om alle zaken als nabestaande zelf af te wikkelen, dan kunt u andere mensen uitnodigen om uw account te gebruiken, zodat u met meerdere personen zaken kunt regelen. Arabesque uitvaartverzorging heeft geen toegang tot de pagina’s in uw account die privacygevoelig zijn. Wel hebben wij toegang tot de afscheidspagina; dit is een pagina die informatie over de uitvaart bevat en die gedeeld kan worden met anderen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het NabestaandenLoket, neem dan contact met Arabesque uitvaartverzorging op of kijk op www.nabestaandenloket.nl