Rouwdrukwerk

Uitvaart tijdens corona

Bij Arabesque uitvaartverzorging kunt u uit een uniek assortiment rouwdrukwerk kiezen.

Kiest u voor een rouwbrief, een gedachteniskaart, een dankbetuiging of een orde van dienst, al deze vormen kunnen door Arabesque uitvaartverzorging zelf worden vervaardigd. Natuurlijk kan dat in kleur. Er kunnen eigen afbeeldingen worden gebruikt. Ook als het nodig is om de afbeeldingen te bewerken of uit een andere afbeelding te selecteren, dan verzorgt Arabesque uitvaartverzorging dat graag.

Wenst u een advertentie te plaatsen in een regionale of landelijke krant, dan wordt de opmaak helemaal volgens uw wensen verzorgd. Ook de advertentie is daarmee uniek en persoonlijk.

Het vinden van de juiste woorden bij het opstellen van een tekst kan best moeilijk zijn. Arabesque uitvaartverzorging denkt graag met u mee.

Daarom vindt u hier enkele voorbeelden

Voor het verzenden van de rouwbrieven wordt een grote envelop gebruikt. Dit heeft naast de duidelijke herkenbaarheid ook het voordeel dat het drukwerk maar eenmaal hoeft te worden gevouwen. De kaart, gedrukte foto’s en tekst blijven daardoor veel mooier en de kaart is gemakkelijk op een opvallende plek neer te zetten.

Het adresseren van de enveloppen kan door Arabesque uitvaartverzorging worden gedaan. Dat gebeurt door rechtstreeks op de envelop te printen. Dit kan wanneer u een adreslijst aanlevert in een toegankelijk bestandsformaat, zoals Excel of Word.

Natuurlijk kan ook de speciale verzendset voor alle rouwbrieven en de speciale rouwpostzegel door Arabesque uitvaartverzorging worden geleverd. De post wordt verzonden in een speciaal daarvoor bestemde verzendset. Het gebruik daarvan garandeert dat door PostNL uitermate zorgvuldig met deze zending zal worden omgegaan. De zending wordt los van alle andere post behandeld. De brieven worden met de hand gestempeld, er worden geen uitingen, zoals “prettige feestdagen” op de envelop geprint of toegevoegd.