Persoonlijk rouwdrukwerk

Geplaatst op

Rouwdrukwerk is een belangrijk onderdeel van het afscheid als een dierbare is overleden en heeft veel emotionele waarde. Het is dan ook een goed idee om hier veel aandacht aan te besteden. Er zijn heel veel mogelijkheden, waardoor u de rouwberichten en dankkaarten heel persoonlijk kunt maken. Van een traditioneel ontwerp in sobere kleuren tot juist erg kleurrijke rouwkaarten, Arabesque uitvaartverzorging in Zwolle maakt verschillende soorten rouwdrukwerk geheel in eigen beheer. Hier leest u meer over de mogelijkheden omtrent rouwdrukwerk.

Soorten rouwdrukwerk
Er zijn verschillende soorten rouwdrukwerk. Arabesque uitvaartverzorging kan op het gebied van drukwerk voor u verzorgen:
• Rouwbrieven
• Liturgieën of boekjes bij een viering
• Gedachtenisprentjes
• Dankbetuigingen
• Opmaak en plaatsen van advertenties

Rouwdrukwerk naar uw wens
Om uw rouwdrukwerk heel persoonlijk te maken en geheel aan te passen aan uw wensen, kunt u gebruikmaken van uw eigen foto’s of tekeningen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uit Stockfoto’s de juiste afbeelding te kiezen en te gebruiken. Ook denken wij graag mee over de teksten voor uw rouwbrieven, gedachteniskaarten, advertenties en dankbetuigingen. Denk hierbij aan gedichten, songteksten of bijbelse teksten. Wij begrijpen immers dat het niet altijd makkelijk is om de juiste woorden te vinden.

Drukwerk gemaakt in eigen beheer
Arabesque uitvaartverzorging maakt het drukwerk in eigen beheer. Een goede printer, een snijmachine, een rilmachine en een vouwmachine zorgen ervoor dat er heel veel mogelijk is. Wij kunnen in overleg zelfs foto’s nabewerken als dit nodig is voor het drukwerk. Indien gewenst kan het rouwdrukwerk schoon gesneden en gerild worden geleverd – ook dit doen wij eigen beheer, waardoor wij zorg en kwaliteit kunnen garanderen.

Rouwbrieven en gedachteniskaarten versturen
Als u een digitaal adressenbestand aanlevert, bijvoorbeeld in een Excel- of Word-bestand, kunnen wij de adressen direct op de enveloppen printen. Ook in de weekenden kan drukwerk worden verstuurd – wij voorzien de enveloppen van een speciale rouwzegel en met de verzendset bezorgt PostNL rouwdrukwerk ook op maandag. Bovendien gaat PostNL extra voorzichtig om met rouwberichten. Zo zal uw drukwerk met de hand worden gestempeld en wordt er verder niets op de envelop geprint.

Wilt u uw wensen voor rouwdrukwerk bespreken? Neem vrijblijvend contact op met Arabesque uitvaartverzorging in Zwolle.